В Лондон започват протести срещу климатичните промени

      Публикувано на Sunday, 6 October , 2019      1177 Прегледа     
В Лондон започват протести срещу климатичните промени


От посолството на България в Лондон информират българските граждани за поредица от протести срещу климатичните промени.

Организатори са международните активисти от групата “Бунт срещу унищожението”.
Протестите започват от днес и ще продължат до 20 октомври като вероятно ще доведат до сериозни нарушения и забавяния в лондонския трафик, включително и на градския транспорт.

Въпреки че протестите се очаква да бъдат мирни, има индикации, че те ще излязат извън разрешеното от страната на властите, предупреждават от българската мисия.

Оттам съветват българските граждани, които ще пребивават в Лондон, да планират придвижването си внимателно, особено от и до гари и летища.


Етикети:
Категория Лондон | 2019/10/06 последна редакция в 6:34 PM
Източник : БНР | Снимка : Google
1178 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки