Валентин Вацев: Китай вече не може да бъде плашен

      Публикувано на Tuesday, 16 June , 2020      1167 Прегледа     
Валентин Вацев: Китай вече не може да бъде плашен

  • BGM TV, London

Втора част на разговора на Симеон Миланов с геополитическия анализатор доц. Валентин Вацев за украинския скандал и Джо Байдън, шансовете на Тръмп да победи “дълбоката държава”, преориентирането на американската политика към Азиатско-тихоокеанския регион, напрежението в Хонконг, проблемите на Китай с Тайван и противопоставянето Вашингтон – Пекин.

Етикети:
Категория BGM TV, London | 2020/06/16 последна редакция в 7:00 PM
Източник : You Tube | Снимка : Google
1168 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки