Важно съобщение от посолството ни в Лондон

      Публикувано на Wednesday, 23 December , 2020      2497 Прегледа     
Важно съобщение от посолството ни в Лондон

  • Свят

Посолството на България в Лондон отправи важна информация към сънародниците ни, които заради въведената забрана за пътуване, са останали на Острова.
Напомня се на българите със здравословни проблеми, без възможност за лечение на място, незабавно да се обозначат в дипломатическата мисия.

“Също така молим да се обърнат към нас тези български граждани, които имат нужда да получат от България специфични живоспасяващи лекарства, чиято наличност би била изчерпана в резултат на принудителния им престой във Великобритания“, се казва в съобщението.

 

Имейл адреси:

social@bulgarianembassy.org.uk 

consular@bulgarianembassy.org.uk


Етикети:
Категория Свят | 2020/12/23 последна редакция в 7:28 AM
Източник : Посолство | Снимка :
2498 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки