Важното за теб: Говори Алекс Сърчаджиева

      Публикувано на Thursday, 16 January , 2020      1156 Прегледа     
Важното за теб: Говори Алекс Сърчаджиева

  • BGM TV, London

Срещаме се с Алекс Сърчаджиева в края на една от най-безумните години в живота и. Разговаряме с нея за това какво ѝ коства загубата на най-близкия човек и как след това се завърна под светлините на прожекторите. Питаме какви са житейските уроци, които научи, каква е дъщеря и и какво си пожелава за предстоящата 2020.
 


Етикети:
Категория BGM TV, London | 2020/01/16 последна редакция в 9:21 PM
Източник : You Tube | Снимка : Google
1157 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки