Вероятно е удължаване на Брекзит

      Публикувано на Saturday, 16 June , 2018      37 Прегледа     
Вероятно е удължаване на Брекзит


Бурното обсъждане на законопроекта за Брекзит, с който министър-председателят Тереза Мей трябва да излезе другата седмица показа широкото разделение по въпроса.



В коментар за Bloomberg днес Саймън Френч изрази опасенията си, че Мей няма да може да убеди привърженици и защитници на текста, който ще бъде внесен в Парламента за гласуване другата седмица.

Според Френч настоящата ситуация е наистина много сложна.

“Въпросът, свързан с преговорите за Брекзит е дали това изтичащо време до март 2019 сега може да се спази. Предвид факта, че очаквахме сделка през юни, сега говорим за октомври, помните, че Мей трябваше да го даде за гласуване в Парламента през февруари.”

Ако Европейският съюз се съгласи да удължи преходния период за излизане, това със сигурност ще е от значение, каза той.

Главният икономист отбеляза, че при двата вида сценарии: за рязък или плавен преход, се забелязва липса на подготовка. Така, че удължаването на периода от страна на Европейската комисия би било силно желателно.

Етикети:
Категория Лондон | 2018/06/16 последна редакция в 12:00 PM
Източник : Блумбърг | Снимка : Google
38 Прегледа
Коментари Добави Коментар



Подобни публикации

Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки