Начало Полезно Връщане на данъци платени във Великобритания

Връщане на данъци платени във ВеликобританияКатегория Полезно | 2017/08/06 at 9:00 PM | 125
Коментари ->> Добави Коментар

Всяка година милиони данъкоплатци в Англия не успяват да си върнат надплатените данъци и оставят существена сума непоискани пари при данъчните служби!

Няма как да разберете дали сте надплатили данъци, освен ако не проверите.Връщане на надплатени данъци!

Това е по-трудно от колкото изглежда. Освен че английското законодателство е доста сложно, е важно да знаете към кого да се обърнете. Може да се охарчите доста за безсмислени телефони разговори. Важно е да предоставите точната информация и да попълните документацията коректно. Най-добре е да използвате специализиран данъчен агент.

Какво представлява въстановяването на данъци?

Ако сте плащали твърде много подоходен данък или пенсионни осигуровки върху приходи от трудова дейност (или са ви удържани такива върху допълнителни приходи от инвестиции), то тогава вероятно подлежите на възстановяване на данъци. Причините за това са твърде разнообразни и са обяснени надолу. Не мислете, че ако сте надплатили данъци те автоматично ще ви бъдат върнати. HM Revenue and Customs (Английската данъчна служба) няма задължение да ви уведоми че сте надплатили данъци.

Как да разбера, че имам данъци за връщане?

Повечето хора се сещат за това при напускане на настоящата работа или при излизане от страната, особенно ако са студенти или пътешественици и се нуждаят от всички достъпни източници на средства. Важно е да знаете, че не е задължително да сте напуснали Англия или да сте прекратили работата си за да подлежите на връщане на данъци. Използвайте този безплатен данъчен какулатор, за да изчислите колко данък сте надплатили.

Основните причини, поради които може да ви върнат данъци са изброени надолу:

Вие сте студент, който работи и печели като част от курса на обучение (платен стаж).
Работодателят ви използва грешен данъчен код за вас
Ако сте студент в областта на здравеопазването можете да обявите разходи за униформи, специални обувки, измервателни уреди, …….към цялата статия

Източник: БГ Вестник

bg-media-bg-vestnik

 Етикети: # # #

Категория Полезно | 2017/08/06 at 9:00 PM
126 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : | Снимка :
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама