Всичко на този свят е някакъв урок

      Публикувано на Thursday, 19 March , 2020      1258 Прегледа     
Всичко на този свят е някакъв урок

  • Лайф

Помнете, че всяка врата, която е за вас ще се отвори! Дали днес, дали утре, дали след малко повече – ще се отвори.

Но знай, че ако не е за теб и години да стоиш пред нея, няма да се отвори.
Дори и хиляди ключове да държиш в уморените си ръце и да се надяваш, че ще уцелиш този, който трябва – залъгваш се.

Спри докато не е станало прекалено късно и помисли какво реално желаеш да се отвори за теб. Когато си напълно сигурен какво е желанието ти – сподели го на глас. По този начин всички добри сили ще чуят желанието ти и ще направят всичко възможно то да се случи.

Бъди търпелив, защото не винаги всичко се случва бързо, както ние искаме. Понякога първо трябва да се научим на търпение.

За жалост не винаги нашите молби се осъществяват. Не защото животът иска да е лош към нас, а защото това не е било нашата врата. Това, че искаме дадено нещо не значи, че то е за нас и ще се реализира обезателно.

Каквото и да се случва помни – вратата, която е за теб, ще се отвори съвсем скоро и съвсем лесно. Дори да бягаш от нея, тя ще те настигне и ще се отключи. Това е съдбата и няма как да избягаш от нея. Ако не е била за теб – приеми го с усмивка!

Всичко на този свят се случва с определена цел. Ако наистина си разбрал това, ще разбереш и защо едни неща се случват в ежедневието ни, а други не. Ще осъзнаеш защо едни мечти се сбъдват, а други не.

Защото всичко е уроци и изпитание в този живот. Днес може да си щастлив, защото ти се е случило нещо хубаво, а утре може да си тъжен точно заради него. Затова, ако понякога не получаваш това, което искаш помни, че всичко е с някаква цел и за твое добро.

Повтаряй си всеки ден, че всичко се случва за твое добро. Дори и нещастията са за твое добро. Точно те ни карат да израснем духовно.

Всичко в този живот е някакъв урок. И ако ти не искаш да го научиш и приемеш, ще те преследва постоянно. Затова много добре наблюдавай нещата, които ти се случват всеки ден. Обмисляй ги и ги приемай. Не бягай от тях, защото по този начин те ще те преследват. Всичко е много просто и лесно.

Проблемът е там, че ние правим нещата сложни. И всичко е трудно, защото трябва да се научим да приемаме всяка една радост, трудност, изпитание, нещастие и щастие. Всичко на този свят се случва с някаква цел и ти няма как да избягаш от нещата, които трябва да изживееш!

Просто приемай всичко – лесно е!


Етикети:
Категория Лайф | 2020/03/19 последна редакция в 4:18 PM
Източник : High View Art | Снимка : Google
1259 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки