Възстановяват се полетите между Великобритания и България

      Публикувано на Wednesday, 29 April , 2020      2061 Прегледа     
Възстановяват се полетите между Великобритания и България

  • Лондон

Отпада забраната за извършването на полети между България и Великобритания.

Ограничението бе отменено със заповед на директора на Главна дирекция “Гражданска въздухоплавателна администрация” (ГД ГВА) Станимир Лешев.

Забраната за полети от и до Обединеното кралство дойде на 16 април, когато ниско бюджетният авиопревозвач Wizz Air планираше да поднови полетите си между Варна и Лондон. Вместо това, бе наложена забрана на всички компании да летят от и до Острова.
Днешната заповед премахва забраната и всички лицензирани въздушни превозвачи ще могат да извършват дейност до българските летищата на територията на страната. 
Посолството на България в Лондон отправи съвет към гражданите, чиито полети предстоят или са били отменени, да се обърнат за информация към съответните авиопревозвачи.

Етикети:
Категория Лондон | 2020/04/29 последна редакция в 9:00 PM
Източник : Економик | Снимка : Google
2062 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки