Начало BG Лондон Wizzаir стъпва в Пловдив?

Wizzаir стъпва в Пловдив?Категория BG Лондон | 2017/03/21 at 9:00 PM | 114
Коментари ->> Добави Коментар

Летище “Пловдив” има индикация, че може да договори полети до Лондон и обратно с още една нискотарифна компания, освен с Ryanair.

Това заяви шефът на пловдивския аеропорт Иван Карнабитов, предаде репортер на Plovdiv24.bg.
“Най-реалистичните прогнози за 2015 г. са за евентуален старт на полети от Лондон на авиокомпания Wizzаir. Идеята е да започнат през юни”, допълни Карнабитов.
Сред другите планове за тази година са договарянето на полети от Бурса. За следващия зимен сезон са планирани традиционните чартъри от Русия до Пловдив. Има шанс да бъдат подновени и чартърните полети от Холандия и от Турция.

Шефът на летището опроверга и слуховете, че Ryanair искат да спрат полетите от и до Лондон. Напротив, от 2 полетите стават 3.

Тези планове Карнабитов съобщи по време на пресконференция, на която обяви депозирането на оставката си. За нея все още няма отговор от ресорното министерство дали е приета обаче. Ако бъде уважена, друг ще поеме работата по тези идеи.

Етикети: # # # # #

Категория BG Лондон | 2017/03/21 at 9:00 PM
115 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : | Снимка :
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама