Юпитер във Водолей носи мощна положителна енергия и съдбовни промени

      Публикувано на Friday, 15 January , 2021      538 Прегледа     
Юпитер във Водолей носи мощна положителна енергия и съдбовни промени

  • Лайф

На 19 декември Юпитер, планетата на развитие, растеж, късмет и оптимизъм, официално се премести в иновативния въздушен знак Водолей, където ще остане до 13 май 2021 г.
Тази голяма планетарна промяна е много необходима – всички ние се чувствахме ограничени във възможностите си през изминалата година, докато Юпитер беше в знака на Козирог.

Когато Юпитер е в Козирог, астролозите го описват като „падане“ – което означава, че за разлика от Стрелец и Риби,

Козирогът не е най-добрият знак, когато става въпрос за преживяване на всичко, което изобилната енергия на Юпитер може да предложи.

Сега, когато Юпитер се премества във Водолей (много по-добра енергия за тази планета!), можете да започнете да усещате положителен растеж и еволюция в областта на живота, която ви вълнува най-много.

Водолей е знак, който цели да подчертае това, което ви прави уникални и ви отличава от тълпата.

Тази нова енергия ще ви насърчи да излезете от зоната си на комфорт и да обновите живота си, за да сте в пълна хармония с истинската си същност.


Етикети:
Категория Лайф | 2021/01/15 последна редакция в 5:00 PM
Източник : Една | Снимка : Google
539 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки