Начало BG Лондон За един адрес в Лондон

За един адрес в ЛондонКатегория BG Лондон | 2016/02/27 at 10:39 PM | 185
Коментари ->> Добави Коментар

Струмен ПауновAlex Development LTD.

www.alexdevelopment.co.uk

Искам да споделя днешен случай от многото ми в Лондон на подобна тема. Този случай откроява ярко един от основните проблеми в началото на живота на всеки новодошъл в Лондон-наемането на квартира, обикновено безбожно скъпа и ползването на адреса за вадене на документи.

Оставям настрана цифроманията на наемите, всеки решава къде и колко и дали да плаща скъп наем в Лондон. Искам тук да коментирам проблема с ползването на адреса за вадене на документи и безисходицата, в която попадат много новодошли българи в Лондон.

Та човека си наема квартира, но поради някакви изисквания на кансъла наемодателката-българка му казва, че официално може да се води на адреса за не-повече от две седмици, иначе трябва да плаща по-висока кансъл такса. Вади си NI Number на адреса, но понеже не може да ползва адреса за банкова сметка, сменя адреса и квартирата с нова.

На новото място получава категоричен отказа да ползва адреса, поради незнам какви изисквания на незнам кой си. И попада в капана на случая-хем има квартира, хем няма адрес, който да ползва за документи. И човека се е принудил да ме потърси за съвет за вадене на банкова сметка и регистрация като самонает.

Естестено, че няма да напиша какво сме предприели от компанията, за да помогнем на клиента за банкова сметка и региsтраcия нa UTR, но ми се иска да заостря вниманието на всички новодошли за капана с адреса, в който може да попаднат, най-малкото, за да знаят за този проблем и да се опитат да го разрешат още при наемане на квартира.

АКО ПРИ НАЕМАНЕ НА КВАРТИРАТА НЕ ВИ ДАДАТ ДА ПОЛЗВАТЕ АДРЕСА ЗА ДА СИ ВАДИТЕ ДОКУМЕНТИ ЗА РАБОТА-NI NUMBER, UTR, BANK ACCOUNT- преценете дали да наемете такава квартира.

Времето ще ви отлети бързо в Лондон, ще останете без документи за работа, ако поработвате на черно сте си ОК без документи, но ако нещо се обърка с работата и ви трябва нова работа в Лондон, и сте без документи-тогава ще разберете, че Лондон е скъпо място за експерименти и парите свършват много, много бързо.

За документи за работа в Лондон ме търсете на 07786 967299 всеки делничен ден от 10 до 5.Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Реклама