За първи път в историята отмениха маратона в Бостън

      Публикувано на Friday, 29 May , 2020      1080 Прегледа     
За първи път в историята отмениха маратона в Бостън

  • Спорт

Маратонът в Бостън, първоначално насрочен за април и впоследствие отложен за септември, беше отменен заради пандемията от коронавирус, съобщиха организаторите на надпреварата.
За първи път най-престижният маратон в света, който всяка година събира над 30 000 бегачи от целия свят, бе отменен в 124-годишната си история.

Първото му издание е било през 1897-а.

„Нашият основен приоритет остава здравето и безопасността на обществото, както и на нашия персонал, участници, доброволци и зрители“, заяви изпълнителният директор на Бостънската атлетическа асоциация Том Грилк в свое изявление.

Маратонът през 2021 година ще се проведе на 19 април.


Етикети:
Категория Спорт | 2020/05/29 последна редакция в 10:00 AM
Източник : БНР | Снимка : Google
1081 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки