Жени и Тачо станаха селяни

      Публикувано на Tuesday, 23 June , 2020      1762 Прегледа     
Жени и Тачо станаха селяни

  • Лайф

Жени Калканджиева и мъжът й Стефан Манов-Тачо избягаха на село, далеч от омразните си съседи след бурните скандали през май.

Бившата миска замина веднага след освобождаването си от ареста навръх Гергьовден при мъжа си, който от няколко месеца живее в семейна къща в самоковското село Широки дол.
Той отиде там след като на Разпети петък преби свой съсед от блока в баровския квартал Бояна.

Тачо беше задържан, след което пуснат под гаранция от 5 бона.

Делото срещу жена му за дребна хулиганство ще се гледа на 25 юни и адвокатът я посъветвал дотогава да не се мярка пред очите на съседите си, за да не се забърква в нов скандал, който би утежнил ситуацията й.

Затова с Тачо взели решение да се съберат да живеят на вилата си заедно със сина си Жорко.

И без това скандалното семейство се чувства много по-добре далеч от града, защото се наслаждава на живописни гледки от терасата на вилата си.

Тя е обзаведена луксозно, а във всекидневната има много дискове и дори грамофонни плочи.

В градината си отглеждат домати в малък парник. Те не спират да си ганят гости всеки уикенд и да правят купони, макар и не толкова луди.

На вилата си поне не пречат на съседите си с музиката.

Синът им Жорко също се чувства много по-добре на вилата, по цял ден е на въздух и обича да си играе скучетата от махалата, които родителите му хранят всеки ден.

Когато делото мине, Жени и Тачо смятат да се върнат в апартамента си в Бояна, независимо от проблемите със съседите.

Жени няма никакво намерение да се изнася от жилището си, което купила преди 10 години и все още изплаща с ипотечен кредит.

80% от комшиите й искат тя да се махне, по думите им, заради постоянните скандали, силна музика и защото се мятали различни предмети през терасата.

Именно след поредния скандал Жени беше арестувана.

А съседите й дори твърдят, че са подали сигнал в Агенцията за закрила на детето, тъй като споед тях Жорко расте в рискова среда, пише Галерия.Категория Лайф | 2020/06/23 последна редакция в 4:48 PM
Източник : Хот Нюз | Снимка : Google
1763 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки