Начало Любопитно Жените по-щедри от мъжете на работното място

Жените по-щедри от мъжете на работното мястоКатегория Любопитно | 2018/03/18 at 5:32 PM | 166
Коментари ->> Добави Коментар

Британките, които работят в офиси, откликват повече на призивите за благотворителност в сравнение с британските мъже,сочат резултатите от анкета, цитирани от Ройтерс.

Около 66 на сто от жените дават пари за благотворителност на работното си място, докато това се отнася за 49 на сто от мъжете.

Изследването обхванало 1079 души във Великобритания и е извършено от компанията ЮГав (YouGov).

Резултатите показват, че близо 60 на сто от служителите изразходват по около 46 британски лири годишно, за да откликнат на призиви за благотворителност на работното си място, като купуват сладкиши, чрез директни дарения или спонсориране на колега.

“Призивите за благотворителност са голяма част от културата на работното място. Милиони от нас са спонсорирали колега, който събира средства за добрата кауза.

От предишни проучвания знаем, че призивите за благотворителност на работното място не само предоставят възможност за подкрепяне на добри каузи, но и повишават духа”, заявиха авторите на изследването.Етикети: # # #

Категория Любопитно | 2018/03/18 at 5:32 PM
167 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : Дарик | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама