Жените по-щедри от мъжете на работното място

      Публикувано на Thursday, 2 April , 2020      1526 Прегледа     
Жените по-щедри от мъжете на работното място

  • Любопитно

Британките, които работят в офиси, откликват повече на призивите за благотворителност в сравнение с британските мъже,
сочат резултатите от анкета, цитирани от Ройтерс.

Около 66 на сто от жените дават пари за благотворителност на работното си място, докато това се отнася за 49 на сто от мъжете.

Изследването обхванало 1079 души във Великобритания и е извършено от компанията ЮГав (YouGov).

Резултатите показват, че близо 60 на сто от служителите изразходват по около 46 британски лири годишно, за да откликнат на призиви за благотворителност на работното си място, като купуват сладкиши, чрез директни дарения или спонсориране на колега.

“Призивите за благотворителност са голяма част от културата на работното място. Милиони от нас са спонсорирали колега, който събира средства за добрата кауза.

От предишни проучвания знаем, че призивите за благотворителност на работното място не само предоставят възможност за подкрепяне на добри каузи, но и повишават духа”, заявиха авторите на изследването.


Етикети:
Категория Любопитно | 2020/04/02 последна редакция в 11:00 AM
Източник : Дарик | Снимка : Google
1527 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки