Жените взимат ДНК от всеки секс партньор

      Публикувано на Monday, 21 January , 2019      1034 Прегледа     
Жените взимат ДНК от всеки секс партньор

  • Любопитно

Ново проучване от Университета на Сиатъл и Изследователския център за ракови заболявания на Фред Хътчинсън е довело до невероятно откритие относно женската генетика.Изследователите установили, че жените задържат и носят жива ДНК от всеки мъж, с когото са имали сексуален контакт.

Изследването, насочено към женския мозък и генетика, показало, че 63% от жените носят в мозъка си ДНК,

произхождаща от друг индивид, и генетично различна от клетките, които съставляват останалата част от жената, пише MTO News.

След внимателно проучване учените стигнали до извода, че мъжката ДНК в мозъка на тези жени е от настоящи (или бивши) сексуални партньори. Молекулата на ДНК, открита в тях, била генетично свързана с техния мозък и щяла да се запази в него през целия им живот.

Етикети:
Категория Любопитно | 2019/01/21 последна редакция в 7:30 AM
Източник : Факти | Снимка : Google
1035 Прегледа
Коментари Добави КоментарПодобни публикации

Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки