Начало Спорт Жестът на Каранга бил обществено неприемлив, комисията приветства “Левски” за сигнала

Жестът на Каранга бил обществено неприемлив, комисията приветства “Левски” за сигналаКатегория Спорт | 2018/03/21 at 11:00 AM | 112
Коментари ->> Добави Коментар

Жестът с прерязването на гърлото, който няколко пъти нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга прави след гол, е обществено неприемлив, обяви председателят на дисциплинарната комисия Юрий Кучев.Бразилецът беше наказан за една среща, но санкцията е не заради жеста след попадението срещу “Левски“, а заради вдигнатия надуваем фалос след мача.

“Всички длъжностни лица са описали деянието. Имаме и сезиране от страна на “Левски”, където са описани двата инцидента – с предмета, изнесен след срещата, и жеста. За този фалос, който разнася из терена, наказанието е една среща лишаване от състезателни права и 3000 лева глоба”, каза Кучев пред “Нова телевизия”.

“За жеста с рязането на главите – определено считаме, че е обществено неприемлив. В тази обстановка, в която живеем, е неприемлив. За него той е глобен с още 3000 лева”.Етикети: # # #

Категория Спорт | 2018/03/21 at 11:00 AM
113 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : Дневник | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама