Начало Спорт Животът на сър Алекс Фъргюсън зависи от това да се бори

Животът на сър Алекс Фъргюсън зависи от това да се бориКатегория Спорт | 2018/05/07 at 10:00 AM | 133
Коментари ->> Добави Коментар

Един от лекарите на сър Алекс Фъргюсън – Крисчън Оут, разкри пред Sky Sports състоянието на легендарния шотландец.Той не пожела да се наеме с прогноза, тъй като още е твърде рано и заяви, че всичко зависи от начина, по който иконата на Манчестър Юнайтед ще се бори.

Какво означава, че операцията е минала добре? Значи, че хирурзите с постигнали целите си. Ако е имало съсирек в мозъка, той е бил отстранен успешно. И това позволява на пациента да е в интензивното отделение. Всичко зависи вече от начина, по който той ще се бори”, обясни медикът

“Не се знае какъв съсирек е имало в артериите му, какъв е кръвоизливът и колко сериозно е състоянието му. Има много различни видове мозъчни кръвоизливи и всички те са с много различен изход за пациента. Трябва да изчакаме, преди да разберем какво ще е крайното му състояние”, заяви д-р Оут.

Както е известно, легендарният шотландец беше опериран по спешност от мозъчен кръвоизлив.Етикети: # # #

Категория Спорт | 2018/05/07 at 10:00 AM
134 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : Днес | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама