Златна монета в чест на новия филм за Джеймс Бонд

      Публикувано на Tuesday, 3 March , 2020      1101 Прегледа     
Златна монета в чест на новия филм за Джеймс Бонд


Британският кралски монетен двор представи седемкилограмова златна монета в чест на новия филм за Джеймс Бонд, предаде Франс прес.

Уникалната монета е с най-високата стойност в хиляда и сто годишната история на монетния двор – седем хиляди паунда, равняващи се на осем хиляди евро.
Освен това тя е най-голямата монета, изсичана в двора, с диаметър от 185 милиметра. На монетата е гравиран образ на култовия автомобил на британски шпионин – Астън Мартин.

Повод за представянето на монетата е 25-ия филм за приключенията на 007, който трябва да излезе по кината идния месец.


Етикети:
Категория Лондон | 2020/03/03 последна редакция в 7:56 AM
Източник : БНР | Снимка : Google
1102 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки